For mye restavfall?

Om du en sjelden gang ikke får plass i restavfallsbeholderen, er det mulig å kjøpe GLØRs ekstrasekk for ekstraavfall. Er den alltid full må du vurdere om du kan kildesortere bedre, eller kanskje du trenger et større abonnement. Husk at lokket alltid skal være igjen på beholderen.

GLØRs ekstrasekk setter du frem sammen med restavfallsbeholderen på tømmedag for restavfall. Inkludert i prisen på sekken er behandling av avfallet og transport. Renovatørene skal kun ta med ekstra restavfall som er satt utenfor beholdere når du benytter ekstrasekken. Ekstrasekken selges hos GLØR og i de fleste dagligvareforretninger. Pris på ekstrasekken finner du HER

Er restavfallsbeholderen din alltid full? Da må du vurdere om du kan kildesortere bedre, ta en titt i restavfallet ditt, og du vil antagelig bli overrasket over hvor mye at det du finner her som kunne vært kildesortert som egne avfallstyper for å bli materialgjenvunnet.  Det kan også være at du trenger et større abonnement. Les mer om abonnementstørrelser og priser HER.

 

Fant du det du lette etter?