Ledige stillinger

GLØR er en miljøpådriver og bidrar med kompetanse og løsninger for å redusere avfall, gjenbruke produkter, gjenvinne råvarer og utnytte ressurser best mulig. Vi har motiverte og dyktige kollegaer som brenner for både miljøet og sitt fagområde.

Se våre ledige stillinger her

Dersom det ikke finnes aktuelle ledige stillinger kan du velge «Lagre søket» og registrere deg for å motta varslinger om fremtidige stillingsutlysninger i GLØR.

Er du interessert i å være lærling eller trainee i GLØR eller ønsker arbeidstrening i samarbeid med NAV? Ta kontakt med Rådgiver Økonomi- og Adm. Audun Bøhlerengen på audun.bohlerengen@glor.no
 


I tillegg er det for tiden en stilling ledig i INNSIKT :  et strategisk samarbeid mellom GLØR IKS, Hadeland og Ringerike Avfallsselskap AS, Horisont Miljøpark IKS, Sirkula IKS og SØIR IKS.

Prosjektleder samarbeider og rapporterer til egen styringsgruppe. Arbeidsgiveransvaret vil formelt ligge hos Sirkula og stillingen tilhører avdeling Prosjekt og utvikling. Primært arbeidssted vil være i kretsløpsparken på Hamar og kontorplassen vil være i åpent landskap. Det forventes også oppmøte hos de andre selskapene.

Les mer og send inn søknad her 


 

Fant du det du lette etter?